Svettpodden

Ett av Hyperhidrosföreningens ändamål är att ”Sprida kunskap och information om hyperhidros”. Vi vill därför självklart lyfta goda initiativ som hjälper oss att uppfylla våra mål. Svettpodden är ett sådant initiativ.

Svettpodden är en podd som handlar om överdriven svettning, hyperhidros. Blivande kostekonomen Emmili Yoshiguchi, tillsammans med Dr. Sandra Eriksson Mirkovic lyfter frågor och tankar kring hyperhidros. De delar med sig av sina egna erfarenheter och svarar på lyssnarnas frågor.

Svettpoddens ambition är att publicera ett avsnitt i slutet av varje månad och finns även på Instagram, @svettpodden.

Du hittar alla avsnitt på svettpodden.se eller där du normalt lyssnar på poddar.

PS. Svettpodden är ett separat initiativ och ägs inte av Hyperhidrosföreningen. Har du tips på andra initiativ som bidrar till något av Hyperhidrosföreningens ändamål, tipsa oss: info@hyperhidrosforeningen.se. DS.