Medlemskväll med föreläsning 8 november

Foto: Svettmottagningen

Medlemskväll med föreläsning –
”Hyperhidros, skammens sjukdom”

Den 8 november är alla föreningens medlemmar bjudna till en medlemskväll med föreläsning på temat ”Hyperhidros – skammens sjukdom”. Föreläsare är Carl Swartling, docent och överläkare vid Svettmottagningen. Han reder också ut vad som gäller för behandling med botulinumtoxin vid graviditet och amning.

När: 8 november kl 18:30 (föreläsningen startar 19:00)
Var: Hantverkargatan 6, Kungsholmen, Stockholm (ingång på baksidan från kyrkbacken)

Anmäl ditt deltagande senast 5 nov till info@hyperhidrosforeningen.se.

Föreläsningen är kostnadsfri, men endast öppen för medlemmar. För att bli
medlem och därmed få tillträde till föreläsningen, bli medlem här.