Medlemskap

Genom ett medlemskap i föreningen så visar du ditt stöd i vår gemensamma kamp att tillvarata intresset hos personer som lider av hyperhidros och verka för att vi ska få den landstingsfinansierade vård som vi rimligen har rätt till!

Medlemskapet kostar 50 kr och gäller fram till dess att du aktivt meddelar oss om utträde.
För att bli medlem klickar du på ”lägg i varukorg” längst ned på den här sidan.
Klicka dig sedan vidare till kassan, där du först fyller i dina personuppgifter
(Passa gärna då på att anmäla dig till vårt nyhetsbrev)
Välj sedan betalmetod (kort eller internetbank) och bekräfta.

Om du redan är medlem kan du själv välja om du vill skänka ett bidrag genom att förnya ditt medlemskap. Detta är helt frivilligt.

Vill du läsa mer om hyperhidros kan du göra det under ”Om hyperhidros” och om du vill ha mer information om föreningens ändamål kan du läsa ”Om föreningen”.

Medlemsuppgifter kommer endast att användas i interna informationssammanhang och vid inbjudningar till aktiviteter och möten. Uppgifterna hanteras i enlighet med Lagen om personuppgifter (PUL). Den 25 maj 2018 ersättas personuppgiftslagen med dataskyddsförordningen (GDPR).
Läs mer om dataskyddsförordningen

1 produkt