26 april, 2018

Hjälpmedel

För att minska påverkan av Hyperhidros i din vardag så finns det en hel del hjälpmedel utöver de olika behandlingar man kan få.  Här nedan hittar du hjälpmedel som vi i föreningen provat ut med gott resultat. Givetvis kan dessa hjälpmedel ha olika effekt på olika personer. Om du är produktutvecklare och har någon produkt du tror kan hjälpa oss, hör av dig!

Cyxi T-shirt

T shirten är perfekt att ha under en tröja eller skjorta för att förhindra generande svettfläckar.

Na14 är en svensktillverkad deodorant som eliminerar din svettlukt. Na14 finns i två varianter, en dab-on och en bodyspray. Na14 är doftfri och rekommenderas av Astma- och allergiförbundet och Patientföreningen Hyperhidros.

ComforTex erbjuder funktionella sängkläder med unik komfort. Låt oss hjälpa dig till en torrare bädd.